Hoppa till huvudinnehåll

Med anledning av UD:s reseavrådan

Vi följer alltid Utrikesdepartementets rekommendationer och kontaktar berörda resenärer om du är inbokad på en resa som avgår inom perioden som omfattas av en avrådan från UD.

För avresor som inte berörs av UD:s avrådan gäller ordinarie avbokningsvillkor och vi genomför resan förutsatt att antalet resenärer uppnår minimiantal.

Du har alltid rätt att avboka din resa och ordinarie betalnings- och resevillkor gäller. En utebliven betalning anses som en avbokning och enligt paketreselagen är då avtalet mellan researrangör och resenär brutet. 

Försäkring
Som resenär hos Historiska Resor ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden. Det är därför viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar.

Vi är medlemmar i SRF, vår branschorganisation, och förbinder oss att följa SRF:s stadgar och riktlinjer samt UD:s reserekommendationer.

För mer information

Hör av dig till oss om du har frågor på homeros@historiskaresor.se. Vi gör vårt bästa för att svara alla så fort som möjligt.

Hälsningar
Historiska Resor

Uppdaterad 2020-07-02 kl. 10.00