Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Välkommen till Historiska Resor

Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Välkommen till Historiska Resor

2020-06-01

Fri av- och ombokning

Fri av- och ombokning till och med 30 september 2020 för resor som avgår under 2021. Erbjudandet gäller endast nybokningar.

Läs mer
2018-04-17

Historien bakom Delhis vackraste händer - av Mikael Bergstrand

Här kan du läsa Mikael Bergstrands egna berättelse om hur han hamnade i Indien och fick inspiration till sina böcker om Yogi och den trötte svenske medelåldersmannen, Göran Borg i ”Delhis vackraste händer” och de två därpå följande böckerna i samma serie. Böcker som även inspirerat till resan "Delhis vackraste händer och dimma över Darjeeling" vilken vi nu genomför för andra gången.

Läs mer
2019-12-10

Med en egen arkeolog på resan… Vad vore väl lämpligare än att göra en tidsresa tillsammans med en erfaren arkeolog? Som resenär får du uppleva mer än vanlig turism och med arkeologen Richard Holmgren utforskar du såväl historiska platser som levande folk, detta i en tilltalande kombination av lagom utmaningar, rekreation och brännande vetenskap

Vad vore väl lämpligare än att göra en tidsresa tillsammans med en erfaren arkeolog? Som resenär får du uppleva mer än vanlig turism och med arkeologen Richard Holmgren utforskar du såväl historiska platser som levande folk, detta i en tilltalande kombination av lagom utmaningar, rekreation och brännande vetenskap!

Läs mer