Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Välkommen till Historiska Resor

Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Välkommen till Historiska Resor

2017-11-14

Unik expeditionsresa till det legendariska Djatlovpasset!

Gör en icke bindande intresseanmälan om du är redo för ditt livs stora utmaning! I mars 2023 har du den unika möjligheten att besöka det beryktade och svåråtkomliga Djatlovpasset i de ryska Uralbergen. Fram till idag tillhör händelserna vid Djatlovpasset ett av världens största mysterier. Se Richard i Go´kväll den 28 januari 2021 samt dokumentären på SVT2 den 4 februari.

Läs mer
2019-12-10

Med en egen arkeolog på resan… Vad vore väl lämpligare än att göra en tidsresa tillsammans med en erfaren arkeolog? Som resenär får du uppleva mer än vanlig turism och med arkeologen Richard Holmgren utforskar du såväl historiska platser som levande folk, detta i en tilltalande kombination av lagom utmaningar, rekreation och brännande vetenskap

Vad vore väl lämpligare än att göra en tidsresa tillsammans med en erfaren arkeolog? Som resenär får du uppleva mer än vanlig turism och med arkeologen Richard Holmgren utforskar du såväl historiska platser som levande folk, detta i en tilltalande kombination av lagom utmaningar, rekreation och brännande vetenskap!

Läs mer