Hur bokar jag resan?

Du kan boka resan direkt på vår hemsida eller ringa oss på 08-545 95 220 för bokning. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor. Bokningen är preliminär fram tills dess att du betalar in anmälningsavgiften.

Hur betalar jag resan?

Du som bokat en av våra resor betalar via bankgiro eller via en länk till kortbetalning online från din bokningsbekräftelse. Du kan dessutom logga in på en personlig sida för att få överblick över din resa, ladda ner din bokningsbekräftelse och resplan samt betala din resa med kort. På din personliga sida kan du också se kvitto på din betalning. Vi tar ej emot kontant betalning. 

När får jag färdhandlingarna?

Färdhandlingarna erhåller du cirka en vecka innan avresa. Om du har lämnat in passet för visering så skickas det tillsammans med färdhandlingarna som rekommenderat brev.

Hur mycket bagage får jag ha med mig?

Hur mycket incheckat bagage och handbagage man får ha med sig på flyget varierar mellan flygbolagen. För ekonomiklass gäller oftast 20-23 kg för incheckat bagage, och 7-8 kg för handbagage. Observera att vissa flygbolag endast tillåter ett kolli som incheckat bagage.

Måste jag vaccinera mig?

Det krävs olika vaccinationer för olika länder och individuellt hälsotillstånd. För rådgivning och vaccination rekommenderar vi att du vänder dig till din närmaste vårdcentral eller vaccinationscentral.

Kan jag förlänga resan?

Vissa av våra resor går att förlänga, fråga vid bokningen.