Hur betalar jag resan?

Med bekräftelsen får du två inbetalningskort, ett för anmälningsavgiften och ett för slutbetalningen. Dessa används för betalning av resan. Du kommer inte få någon bekräftelse från oss på att anmälningsavgiften är betald. Betalning med kontokort, VISA eller MasterCard, kan göras Online via Internet, ditt lösenord hittar du vid ditt bokningsnummer. Gå in via följande betalningslänk. Vi tar ej emot kontant betalning. Våra öppettider är »

När får jag färdhandlingarna?

Färdhandlingarna erhåller du cirka en vecka innan avresa. Om du har lämnat in passet för visering så skickas det tillsammans med färdhandlingarna som rekommenderat brev.

Hur är vädret när jag reser?

För vädret på orten du ska resa till rekommenderar vi t ex hemsidan Yr.no

Hur mycket bagage får jag ha med mig?

Hur mycket incheckat bagage och handbagage man får ha med sig på flyget varierar mellan flygbolagen. För ekonomiklass gäller oftast 20-23 kg för incheckat bagage, och 7-8 kg för handbagage. Observera att vissa flygbolag endast tillåter ett kolli som incheckat bagage.

Måste jag vaccinera mig?

Det krävs olika vaccinationer för olika länder och individuellt hälsotillstånd. För rådgivning och vaccination rekommenderar vi att du vänder dig till din närmaste vårdcentral eller vaccinationscentral.

Kan jag förlänga resan?

Vissa av våra resor går att förlänga, fråga vid bokningen.

Svartlistade flygbolag

Läs mer på EU-kommissionen hemsida »